Autorizare ANPC Bucuresti

Avize si Autorizatii ANPC

Am adaptat oferta de preturi in asa fel incat sa se potriveasca tuturor clientilor nostri. Indiferent de domeniul de activitate, suntem capabili sa oferim servicii complete si profesioniste.

Servicii de evidenta contabila cuprinse in toate pachetele.

Iti oferim tot ce ai nevoie. De la A la Z.

In tara noastra sunt considerate metale prețioase, conform legii, aurul, argintul, platina și paladiul.

Piaţa metalelor prețioase și a pietrelor prețioase este considerata o piaţa deschisă si din acest punct de vedere este foarte important sa aveti in vedere in permanenta atat aspectele de ordin comercial dar si de ordin legal sau juridic cand discutam de orice autorizare ANPC. In acest sens, recomandarea echipei noastre este de a va documenta in prealabil atunci cand luati in calcul prestarea unor activitati de acest gen.

Alaturi de multe alte aspecte, pentru a determina gradul de incredere conferit de un furnizor, este necesar sa va interesati daca acesta detine autorizatia ANPC.Autorizare ANPC

Prin autorizatie ANPC intelegem procedura de abilitare a persoanelor juridice de a efectua operatiuni cu metale pretioase si cu pietre pretioase, care se materializeaza prin emiterea de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a autorizatiei.

Autorizatia ANPC reprezinta un inscris cu valoare juridica de act administrativ cu caracter individual, în favoarea titularului acestuia. Autorizatia este emisa pe o perioada nedeterminata cu vizare anuala.

Pentru mai multe detalii sau consultanta specializata, va rugam sa ne contactati.

Partenerul tău în contabilitatea A-Z

Afla mai multe despre serviciile noastre si despre echipa lasand un mesaj.